Reviews

“Vakmanschap, kwaliteit, uiterste perfectie en prachtige ontwerpen. Zo zou ik het werk van Noë omschrijven. Het zijn stuk voor stuk kleine kunstwerkjes. Met zo veel zorg en aandacht gemaakt. Deze juwelen draag je ‘a lifetime’ en dan geef je ze door aan je kinderen, die ze doorgeven aan hun kinderen.”

-Rosa-

 

“Voor mij is een sieraad meer dan alleen een versiering. Elke ring, ketting of oorbel heeft een verhaal met liefdevolle emotionele betekenis. Noë heeft de gave om het sieraad  een verhaal te geven waar ik naar zoek. Ze luistert, ontwerpt en gebruikt soms oude stukken uit mijn familie en creëert er magisch mooie sieraden van. Ze heeft ook een prachtige eigen handtekening, die jaarlijks weer verfrissend verandert en waarbij ze een nieuwe uitdaging als goudsmid altijd aangaat. Ik kijk nu al weer uit naar de volgende collectie!”

-Juliëtte-

 

“Noe maakt niet alleen de mooiste sieraden, maar de combinaties van haar sieraden (vaak op advies van haar) maken dat je echt iets unieks draagt. Subtiel, maar toch opvallend. En ja…. dat zorgt er ook voor dat je steeds weer iets nieuws uit haar collectie wilt toevoegen. Een soort verslaving dus eigenlijk…”

-Sietske-

 

“Voor mij was er een hele specifieke en persoonlijke reden om deze ring te laten maken. Met Noë heb ik uitgebreid mijn reden en mijn ideeën besproken. Noë heeft een duidelijk proces om samen tot een sieraad te komen waarbij mijn verhaal door haar vertaald is. Haar technisch inzicht en creativiteit zijn leidend en de keuzes die ze daarbij voorstelde (en soms ook zelf maakte) hebben tot een heel persoonlijk sieraad geleid. Niet alleen is het eindresultaat mij erg dierbaar, maar ook het hele proces ernaar toe.”

-Bas-

 

“Noë heeft al verschillende sieraden voor mij gemaakt. Ze denkt super fijn mee en haar werk is prachtig.”

-Joyce-

 

“Noë haar stijl is stoer en verfijnd tegelijk. Ze werkt met prachtige materialen en mooie kleurcombinaties. Haar toewijding is merkbaar in de manier waarop ze kijkt welk sieraad ‘iets voor je doet’.”

-Hiske-

 

“Ik ken Noë al vrij lang vanuit de textiel industrie, maar een tijdje uit het oog verloren. Gelukkig bestaat Instagram en volgde ik Noë’s avontuur als goudsmid. Nadat (door omstandigheden) mijn sieraden waren beschadigd en ik mijn opa en oma’s trouwringen had geërfd, dacht ik; nu moet ik bij Noë zijn. Als iemand design, vakmanschap, warmte en liefde voor het vak verstaat dan is Noë het wel! Zoveel talent heeft ze! In fases hebben we oude sieraden gerepareerd, nieuwe sieraden gecreëerd en het kon niet uitblijven dat ik ook iets kocht van haar eigen hand. Ik ben fan! Ik draag alles met heel veel trots en gun dat iedereen! Liefs, Cindy”

-Cindy-

 

“Zoveel complimenten al gekregen! Ik heb de Faurby ring van Noë en ook een ring door haar laten maken. Ik wist nog niet precies wat ik wilde, maar Noë denkt goed mee en neemt je mee in het creatie proces, wat heel leuk en fijn is. Met allebei de ringen heel blij!”

-Pauline-

 

“Ik had onlangs het voorrecht om de artistieke bekwaamheid te ervaren van een dierbare vriendin die ook goudsmid is. Noë heeft veel aandacht voor detail. De ogenschijnlijke simpele ontwerpen, in combinatie met de precieze afwerking, tonen een niveau van vakmanschap dat van topklasse is. Het is alsof elke ketting, ring of armband zijn eigen stem heeft, die spreekt over de passie en creativiteit die Noë in elk sierraad heeft gestoken. Noë heeft ook het vermogen om de visie van een klant te vertalen en ontwerpen aan te passen aan specifieke voorkeuren. In een wereld waar in massa geproduceerde artikelen domineren, is het een verfrissende ervaring om het handwerk van Noë tegen te komen. Het is een herinnering aan de schoonheid die ontstaat wanneer talent, passie en toewijding samenkomen. Haar stukken zijn niet alleen versieringen; ze zijn een bewijs van de magie die kan worden gecreëerd door bekwame handen en een creatieve ziel.” 

-Merlinda-